Во моментов нема Предвидени прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
LinuxKVM PHP инфо
LinuxOpenVZ PHP инфо
Node1-3086948-Windows PHP инфо
Node2-3086949-Windows PHP инфо
Node4-3086038-Windows PHP инфо
Node5-3078602-Windows PHP инфо
Server 1 - cPanel PHP инфо

Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.